ECODOME

ECODOME® er en grøn virksomhed, der startede i 1999, og ejes idag af Construxa Nordica. Vi udvikler og sælger geodætiske kupler (domer) i forskellige materialer og prisklasser. Vi henvender os både til private, institutioner, og virksomheder, der gerne ser et bæredygtigt og unikt alternativ til traditionelt byggeri,  i et enkelt og miljørigtigt design.

Dome byggesæt (træ+folie) Dome byggesæt (træ+folie)

Færdige byggesæt med alt, hvad du behøver - gør det let og sjovt at bygge en dome. Alle komponenter er færdigforarbejdede og samles ud fra en udførlig montagevejledning. Det betyder, at arbejdet går hurtigt, og en mindre dome kan stilles op på 2-3 dage, hvis bare du har en medhjælper.

Domehuse som byggesæt Domehuse som byggesæt

Byg dit eget domehus med et af vores byggesæt. Alle komponenter er færdigforarbejdede og samles ud fra en udførlig montage-vejledning. Vælg mellem forskellige størrelser og udformninger.

Mobilt drivhus Mobilt drivhus

Smart mobilt drivhus / væksthus. Leveres med hjul så det nemt kan flyttes rundt, så den passer perfekt til alle haver, gårdhaver, terrasser mm. Alle komponenter er færdigforarbejdede og samles ud fra en udførlig montage-vejledning.

Materialer Materialer

Køb materialer til bygning og vedligehold af din dome. UV-bestandig folie og tape, trælastvarer og tilbehør.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH