Har du byggeplaner?

Hvis du går med planer om et nyt byggeprojekt, er du velkommen til at tage os med på råd. Vi kan hjælpe dig fra første idè, byggeansøgning og gennem hele byggefasen.

Bestil brochure

Profil

Ingeniør- og byggefirma

Construxa er et velrenommeret ingeniør- og byggefirma, som siden 1996 har udført kvalitetsarbejde for både private, virksomheder og offentlige institutioner. Vi udfører alle former for byggeopgaver og entrepriser. Alt fra det enkle til det avancerede står vi klar til løse i samarbejde med andre dygtige håndværkere og leverandører, som vi arbejder sammen med fast. 

Vi forhandler ligeledes en række byggevarer fra en række internationale virksomheder, som alle er markedsleder indenfor deres felt. Vi arbejder både lokalt og internationalt.

Familie virksomhed
Firmaet blev grundlagt af familie Holm Pedersen, som fortsat ejer og driver firmaet.  En flad organisation og fokus på omkostninger, sikre byggeri til en fair pris, hvor kunden altid er i centrum.

Fokus på kvalitet
Uanset om det er udskiftning af et enkelt vindue, opførsel af et nyt hus eller staldbygning, så leverer vi altid samme høje faglige kvalitet, som gennem alle årene har været et kendetegn for firmaet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten eller vores beregninger, da det altid har været en bedre forretning for alle parter at levere et ordentligt produkt fra starten.

Samtlige kunder har krav på høj service og kvalitetsarbejde, og det er præcis, hvad vi tilbyder.