Værkstedskoncept - KONCEPTHAL.DK

Byggeri og værkstedsindretning i samlet løsning

Med vores værkstedskoncept tilbyder vi nøglefærdige løsninger indenfor flere former for værkstedsbygninger og værkstedindretninger. Vi opfører dit nye værksted, eller renoverer et eksisterende værksted. Samtidigt tilbyder vi at indrette værkstedet med alt hvad det kræver af f.eks. lifte og løfteudstyr, værkstedsinventar, værktøj, værkstedsgrave, trykluft, udsugning, måleudstyr og meget andet. 
 
Vi kan bl.a. levere nøglefærdige løsninger til:
 
- Personbil og varebilsværksted
- Lastbilværksted
- Busværksted
- Landbrugsværksted
- Togværksted
- Dækværksted
- Klargøring og polering
- Bilhus

Værkstedsindretning som tjener sig hjem igen
Hvis du overvejer at bygge nyt, bygge til eller renovere et bilhus/værksted, kan vi med egen arkitekt, byggeafdeling og værkstedsspecialister hjælpe dig med at skabe de bedste rammer for din forretning. Vi hjælper med at indrette værkstedet, så det både bliver funktionelt og fremtidssikret. Men vigtigst af alt, er at løsningen er effektiv og driftssikker, så du får tjent investeringen hjem igen.
 
Dygtige leverandører og servicekoncept sikrer optimal drift
Vi arbejder sammen med en lang række danske og europæiske leverandører indenfor værkstedsudstyr, så vi altid kan tilbyde de nyeste løsninger til en fair pris. Samtidigt sikre vi dig adgang til vort servicekoncept, hvor du 24/7 kan få serviceret dit værkstedsudstyr, så det altid virker optimalt, og således at alle lovpligtige eftersyn er overholdt.
 
Vi håndterer alle typer opgaver og sætter en stor ære i at levere løsninger, der på alle områder lever op til kundens forventninger. 

Læs mere på http://www.koncepthal.dk eller Bestil brochure & prisliste